LiPSA/ 1 liepos, 2019/ LiPSA renginiai

LiPSA vasaros stovykla – tai vienas iš didžiausių ir smagiausių LiPSA renginių, kuris tradiciškai paskutinį rugpjūčio savaitgalį suburia psichologijos studentus ir entuziastus iš visos Lietuvos. LiPSA‘19 stovykloje bandysim atidaryti psichologijos mokslo duris ir praplėsti Jūsų supratimą apie psichologiją.

Tikriausiai nesuklysime teigdami, kad reikšmingą antspaudą psichologijos istorijoje paliko Z. Froidas (Sigmund Freud) ir jo sukurta (o vėliau kitų mokslininkų plėtota) psichoanalizės teorija. Todėl, kalbėdami apie psichologiją (o ypač apie psichologinę pagalbą), prieš akis iškyla tipinė situacija – ant krėslo sėdi psichologijos specialistas, o šalia jo, ant kušetės, guli asmuo, kuris pasakoja apie savo gyvenimą.

Tačiau keičiantis požiūriui į žmogų, jo asmenybę, asmenybės raidą, vystantis įvairioms psichologijos kryptims, keitėsi ir pati psichologija, jos samprata, kuri įgavo daug skirtingų formų. Dabar kalbėdami apie psichologiją sau ir kitiems galime paminėti tokias psichologijos kryptis kaip kognityvinė psichologija, Geštalt psichoterapija, pozityvioji psichologija ir kt. Gal todėl atėjo laikas pasakyti – Froidai, ate?

Norime šios stovyklos metu supažindinti su tuo, kas yra naujo psichologijoje. Ir leisti Jums išbandyti tai patiems. Tokiu būdu simboliškai atsisveikinsime su Z. Froidu (o gal iš naujo su juo susipažinsime?), kai pokalbius ant kušetės pakeisime kažkuo kitu.

Detali stovyklos programa bus paskelbta netrukus! Naujienas sek patogiau – https://www.facebook.com/events/424721711709350/

Vieta: „Dalios sodyba”, Parko g. 26, Stasiūnų k. Kaišiadorių raj., LT-56138  (vieta žemėlapyje – https://goo.gl/scahjy).

Dalyvio mokestis:

– 16 Eur (LiPSA nariams);

– 18 Eur (LiPSA Alumni, LPS, LiMSA, LJS „Žingsnio” ir LMS nariams);

– 20 Eur (būsimiems/esamiems psichologijos studentams, psichologija besidomintiems ir visiems kitiems norintiems).

Mokėjimo paskirtyje nurodyti: „Už LiPSA Vasaros stovykla`19 Vardas Pavardė”

 

Į kainą įskaičiuota trijų dienų apgyvendinimas, maitinimas, lektorių vedami užsiėmimai ir kitos programoje numatytos veiklos.

Nuoroda į registraciją: bus paskelbta netrukus.

Rekvizitai:

Lietuvos psichologijos studentų asociacija

Universiteto g. 9/ Skapo g. 1-022, Vilnius

Sąskaitos numeris: LT47 7044 0600 0456 8437

Bankas: AB SEB Bankas

Įmonės kodas: 300066022

 

Share this Post